No JavaScript support!
To take full advantage of this digital library, please verify if your browser supports JavaScript.
loading...
Polish English
Recent advancements in the theoretical description of thermally stimulated relaxation phenomenaRecent advancements in the theoretical description of thermally stimulated relaxation phenomena
Find similar objects | Add to bibliography
Własności elektryczne chitozanu i octanu chitozanuWłasności elektryczne chitozanu i octanu chitozanu
Spis treściSpis treści
On the application of quasi-equilibrium conditions to the numerical analysis of simultaneous TL/TSC measurementsOn the application of quasi-equilibrium conditions to the numerical analysis of simultaneous TL/TSC measurements
Spectrally resolved thermoluminescence measurements in poly(N-vinylcarbazole) blendsSpectrally resolved thermoluminescence measurements in poly(N-vinylcarbazole) blends
Absorption and luminescence spectra of a modified epoxy resinAbsorption and luminescence spectra of a modified epoxy resin
Modelling and the inverse problem in spectrally resolved thermoluminescenceModelling and the inverse problem in spectrally resolved thermoluminescence
Nanostructured porous silicon: Properties modificationNanostructured porous silicon: Properties modification
Space-charge-perturbed and space-charge-limited current transients in disordered solidsSpace-charge-perturbed and space-charge-limited current transients in disordered solids
Influence of sample heating mode on thermally stimulated currents in amorphous solidsInfluence of sample heating mode on thermally stimulated currents in amorphous solids
Badanie zarodkowania fluorantenu w roztworach w 1,2-dichloroetanie metodą ultradźwiękowąBadanie zarodkowania fluorantenu w roztworach w 1,2-dichloroetanie metodą ultradźwiękową
Gęstość niektórych roztworów wzrostowych fluorenu w obszarze metastabilnego przesyceniaGęstość niektórych roztworów wzrostowych fluorenu w obszarze metastabilnego przesycenia
Wolnorodnikowy charakter produktów termolizowanej skrobiWolnorodnikowy charakter produktów termolizowanej skrobi
Kinetyka wzrostu kryształów szczawianu amonu rosnących z roztworów wodnych w warunkach szczególnychKinetyka wzrostu kryształów szczawianu amonu rosnących z roztworów wodnych w warunkach szczególnych
Mikromorfologia kryształów szczawianu amonu otrzymywanych z roztworów wodnych w warunkach szczególnychMikromorfologia kryształów szczawianu amonu otrzymywanych z roztworów wodnych w warunkach szczególnych